EDV KADIN PLATFORMU, SANATÇIMIZ LALE BELKIS’IN “SANATLA YAŞAM” RESİM SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI

EDV KADIN PLATFORMU, SANATÇIMIZ LALE BELKIS’IN “SANATLA YAŞAM” RESİM SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI

EDV Kadın Platformu, Sanatçımız Lale BELKIS’ın “Sanatla Yaşam” resim sergisi açılışına katıldı…

Eyüp Dostları Vakfı Kadın Platformu adına Yönetim Yurulu üyemiz Ayla GÖKÇEN EREN, Kadın Platformu Başkanı Semra ZORLUER ve Yönetim Kurulu yedek üyemiz Fatma Sevil MALCIOĞLU değerli Eyüplü manken, şarkıcı, oyuncu ve ressam Lale BELKIS’ın “Sanatla Yaşam” ismini verdiği kişisel yağlıboya resim sergisinin açılış kokteyline katıldı.

Büyük bir samimiyetle Eyüplü Dostlarının açılışa katılımından memnuniyetini ifade eden BELKIS, açılışın 8 Mart Dünya Kadınlar gününün ertesine denk gelmesi münasebetiyle kadının dünyanın en büyük sanat eseri olduğunu vurgulayarak, tüm kadın emekçileri sevgiyle kucakladığını belirtti.

Bir çok sanatçının katılmış olduğu açılışta,Türkiyenin ilk flütisti ve Eyüplü olan Nazım ACAR, değerli tiyatro sanatçımız Göksel KORTAY, değerli sinema sanatçımız Ediz HUN gibi isimlere EDV’yi tanıtma fırsatı bulan kadın platformumuz, BELKIS’ın eşsiz yağlıboya resimleri arasında eski Eyüp anılarını tazeleme fırsatı buldu.

Değerli sanatçımız Lale BELKIS tarafından resmedilen birbirinden özgün yağlıboya resimlerin sevenleri ile buluştuğu sergi, Pazartesi günleri hariç Mayıs ayına kadar sanatçımızın ev atölyesinde ziyaret edilebilir.

Lale BELKIS “Sanatla Yaşam” Sergisi

Adres: Atıfet sk. Atıfet apt. No:18/9 Moda-Kadıköy/İSTANBUL

Ziyaret Saatleri : 12:00 – 19:00 (Pazartesi hariç)

 



This function has been disabled for Eyüp Dostları Vakfı.